Praktik

Since I am looking for a company in Stockholm I will begin in swedish and write in english further down.

Jag har alltid skapat och intresserat mig för det visuella. Det som slutligen fick mig att intressera mig för 3D och datorgrafik på allvar var de senaste årens framsteg inom film och datorspel. 

Efter att ha arbetat som säljare tog jag chansen att studera datorspel eftersom det alltid har varit ett stort intresse.

Under studierna på DSV har jag fått en inblick i projektarbete och de roller och det teamwork som krävs för att färdigställa en digital produktion. Verktygen och sättet att arbeta fram en prototyp, ett koncept och att ta den idén till färdig visuell digital produkt är fantastiskt roligt, och också krävande och utmanande.

Jag har arbetat med Adobes program, där Photoshop, Illustrator och  After Effects har använts flitigast till bakgrunder, texturer och liknande. I 3D-modellering och animering har jag mest jobat med Maya 2009-2010 och lite med Blender och 3DS Max, ett program jag blir mer och mer nyfiken på.

På egen hand av ett stort eget intresse har jag lärt mig Pixologics program ZBrush. Det ger en fantastisk möjlighet att skulptera på samma sätt som jag kan måla akvarell eller teckna med blyerts.

Att bemästra alla delar av detta program är en bedrift, och ett mål. Varje gång jag jobbar med det upptäcker jag nya saker och nya funktioner.

Arbetspraktik

Utbildningens form var genrell och omfattande. Detta har som resultat att jag är "lite av allt". Vad jag absolut brinner för är det visuella, att knyta ihop ett koncept till en helhet, att föra fram en vision.

Mitt mål är att arbeta med 3D-modellering, och eller texturering och animering. Alla delar inesserar mig, men studierna gjorde det svårt att specialisera mig.

Programmen jag arbetar med ãr Maya 2010, Adobe CS 3, Pixologic ZBrush, Gimp, Sculptris.

Jag har kunskaper inom java och C men inte avancerade. Likaså inom flash, men jag är flexibel och har lätt för att lära.

Jag hoppas nu kunna vara hos er och dra nytta av proffsens kunnande och att lära mig jobba med verktygen proffesionellt.

gabriel.pettersson77@gmail.com

Best regards,

 

 

linked in

deviantart logo

Tutorials

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)